TJÄNSTER

Golvvärme

Golvvärme är ett bra sätt att värma upp allt från ett litet rum till ett helt våningsplan eller hus och ger en behaglig golvtemperatur. Funderar du på elburen/elektrisk eller vattenburen golvvärme?
Vi erbjuder installation av golvvärmesystem, både vattenburen och elektrisk golvvärme och ger dig tips och råd om vilken produkt som passar dina behov och plånbok.

Värmepumpar

Har du problem med din värmepump? Vi har kunskap och erfarenhet om de allra flesta varumärken och modeller. Ibland är det enkla fel och vi kan byta ut den trasiga komponenten om så inte är fallet kan hela värmepumpen behöva bytas. Vid en nyinstallation eller byte till en helt ny värmepump kan vi vägleda och presentera olika lösningar som skräddarsys efter dina behov.

Varmvattenberedare

Vi har har lång erfarenhet av de olika märken av varmvattenberedare som finns på marknaden och har jobbat med de allra flesta modeller. Du är välkommen med dina frågor till oss, vi hjälper dig med allt från service eller reparation till nyinstallation av varmvattenberedare i Stockholm.

Jarla Skärgårdsservice är ett helägt dotterbolag till Jarla Rör AB. Rörarbeten, rörmokeri, VVS- och gas-installationer på fastlandet sköter våra duktiga kollegor på Jarla Rör. Där finns rörmokare, specialister på värmepumpar och all annan kunskap som kan behövas. 

Jarla Skärgårdsservice har egen båt och kan snabbt vara på plats runt om i Stockholms skärgård. Vi har lång erfarenhet av rörarbeten, vvs-installationer och värmepumpar.