Rörmokare Norrtälje

Söker du en rörmokare i Norrtälje? Låt oss på Jarla Skärgårdsservice hjälpa er! Vi servar privatpersoner och företag med all typ av VVS arbete. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av branschen och innehar rätt utbildning för att kunna utföra professionella arbeten du kan känna dig trygg med. Vi har varit en del av branschen i 10 år och har en bred och samlad erfarenhet. Vi tar oss an både små och stora uppdrag så ring oss när du söker en rörmokare i Norrtälje!

Rörmokare Norrtälje

08-410 300 44

Vi svarar gärna på era frågor och funderingar gällande VVS och rörmokeriarbeten i skärgården.

KONTAKTA OSS

Vad kan vi hjälpa till med?

Det är till oss du ska ringa när du får problem med dina vattenledningar. Vi är experter på rörarbeten och oavsett om problemet är stort eller litet så löser vi det. Vår kompetens sträcker sig från spolning av rör till stambyten hos bostadsrättsföreningar. Vi är alltid tydliga vad gäller pris och tar fram offerter för större arbeten, men ibland kan det krävs besök på plats för att bedöma arbetets omfattning. Nedan kan ni läsa mer om vad vi som rörmokare i Norrtälje kan stå till tjänst med.

Värmekällor, konvertering och nyinstallation

Vi arbetar med olika sorters värmekällor och har erfarenhet av de flesta modeller på marknaden. Vi hjälper till att serva och underhålla allt från varmvattenberedare och värmepumpar och kan även hjälpa till att installera nytt. Du får rådgivning och vi kommer med skräddarsydda lösningar på uppvärmning som passar dig och ditt hem. Konvertering till andra värmesystem är också något vi gör liksom nyinstallation. Har du funderingar på att lägga in el- eller vattenburen golvvärme kan vi göra detta också.

Rörarbeten, stora som små

När gemene man tänker på VVS och rörmokare gäller det ofta en söndrig kran i köket eller ett stopp i rören. Detta är inte på något sätt fel utan det är sådant som vi hjälper till med. Eftersom vattenrör inte består i en evighet är det viktigt att ha koll på detta för att förebygga att vattenläckor uppkommer. Vi hjälper till att byta ut rörsystem både i mindre och stora fastigheter och kan komma med rådgivning och förslag på hur detta arbete utförs effektivt vad gäller kostnad och tid.

Renoveringar av badrum och kök

När det kommer till renoveringar kan vi vara behjälpliga med allt som har med VVS att göra. Även här kan vi ordna skräddarsydda lösningar och komma med tips på hur renoveringen av ditt våtrum eller kök kan genomföras. Vi har också möjlighet att erbjuda totalentreprenad på renoveringen tack vare goda kontakter med byggbranschen. En bra lösning för båda parter då detta gör att du inte behöver leta efter externa byggfirmor och ha löpande kontakt med dem. Vi sköter istället allting och kan garantera att arbetet blir professionellt utfört.

Pris och offert

När du kontaktar oss på Jarla Skärgårdsservice möts du av vår serviceinriktade personal som du kan rådgöra med gällande ditt ärende. När det kommer till prisbilden varierar denna och beroende på arbete kan det vara svårt att säga ett pris direkt över telefon. Omfattande arbeten kräver ofta ett besök på plats för rätt uppskattning av tidsåtgång och material. Prissättning är däremot enklare när det gäller standardarbeten. Välkommen att ringa oss rörmokare i Norrtälje så hjälper vi dig, snabbt och enkelt, med allt inom VVS.

Jarla Skärgårdsservice har egen båt och kan snabbt vara på plats runt om i Stockholms skärgård. Vi har lång erfarenhet av rörarbeten, vvs-installationer och värmepumpar.