Rörmokare Österskär

Om du är på jakt efter en rörmokare i Österskär finns vi för att hjälpa dig. Vi på Jarla Skärgårdsservice är experter på vatten, värme och sanitet och servar våra kunder runt om i Stockholms skärgård. Med mer än tio års erfarenhet av VVS-arbete tar vi oss an både de små och de stora jobben. Dessutom har vår välutbildade personal också auktorisering för gas och gasinstallation, ett välkommet och unikt tillskott. Du är välkommen att ringa oss när du söker en rörmokare Österskär.

Rörmokare Österskär

08-410 300 44

Vi svarar gärna på era frågor och funderingar gällande VVS och rörmokeriarbeten i skärgården.

KONTAKTA OSS

Våra tjänster

Vi på Jarla Skärgårdsservice har en mångårig och bred kompetens som sträcker sig från standardrenoveringar av badrum till installation av golvvärme. Vi tar oss också an större projekt så som stambyte i bostadsrättsföreningar och större fastigheter. Med andra ord är det till oss du ska ringa när du söker rörmokare i Österskär, vi tar hand om både det enkla och det mer avancerade. Välkommen att kontakta någon av våra medarbetare för ytterligare information.

Rörarbeten och stambyten

Även om det är lätt att tro att metallrör är något som håller en hel livstid är det inte riktigt sant. Även rör kan bli gamla och försvagas vilket ger upphov till sprickor och skador. Föga förvånande kan detta sluta med vattenläckor med kostsamma följder. Ibland är det annat som kan gå fel och vattenskador uppstår. Oavsett om hela rörsystem behöver bytas ut eller endast en mindre läcka behöver åtgärdas tar vi hand om detta. Inget jobb är för litet eller för stort.

Värmekällor och installation

Kanske har du en värmepump i källaren som förser ditt hus med värme? Då kan det vara bra att veta att vi underhåller och servar de flesta märkena. Är det dags att byta ut den kan vi hjälpa till med rådgivning och skräddarsydda lösningar som passar just ditt hus. Vi installerar nya värmepumpar och forslar bort de gamla. Vi kan också installera el eller vattenburen golvvärme och ge rådgivning kring vilket alternativ som passar bäst. Både värmepumpar och golvvärme är en investering med positiv effekt på driftskostnaden.

Badrum & kök

Är det dags att renovera badrum eller kök? Tillsammans kan vi ta fram en helhetslösning där hela renoveringen sköts via oss. Förutom att renovera våtrum och kök utifrån högsta möjliga standard har vi också ett stort kontaktnät med byggfirmor runt om i Stockholm. Detta gör att vi kan hyra in underentreprenörer som tar hand om resten av arbetet och du som kund slipper leta och ha kontakt med olika firmor. Samtidigt vet vi att arbetet utförs på samma höga nivå som vårt eget.

Priser och offerter

När du söker rörmokare i Österskär är det oss på Jarla Skärgårdsservice som du ska prata med. När du ringer till oss får du prata med någon av våra tillmötesgående medarbetare som kan ge rådgivning kring din förfrågan. Priser för standardarbeten kan vara lättare att ge medan prisförslag på större och mer omfattande arbeten ges via offert. Ibland kan även ett besök på plats vara nödvändigt för att ett pris skall kunna kalkyleras. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med ditt VVS arbete!

Jarla Skärgårdsservice har egen båt och kan snabbt vara på plats runt om i Stockholms skärgård. Vi har lång erfarenhet av rörarbeten, vvs-installationer och värmepumpar.