Rörmokare skärgården

Vi på Jarla Skärgårdsservice ser till att även du som inte bor på fastlandet kan få professionell hjälp inom VVS och installation. Med mångårig erfarenhet av så gott som alla typer av uppdrag inom branschen är inget arbete för stort eller litet. Bland våra kunder finns privatpersoner och företag och vi erbjuder service, nyinstallation och renoveringsarbeten. Lägg vårt namn och nummer på minnet för vi är din är rörmokare i skärgården!

Rörmokare Skärgården

08-410 300 44

Vi svarar gärna på era frågor och funderingar gällande VVS och rörmokeriarbeten i skärgården.

KONTAKTA OSS

Våra tjänster

Våra medarbetare är utbildade VVS-montörer och vår firma har även auktorisation för gas och gasinstallation. Detta innebär att vi kan hjälpa dig med vattenläckor, installation av värmepumpar och nydragning av vattenledningar. Vi tar oss också an större uppdrag som stambyte i fastighetsbyggnader och totalrenovering av kök och badrum. Du som kund är viktig för oss och det är en självklarhet att hålla hög kvalitet och vara serviceinriktade. Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster vi som rörmokare i skärgården kan erbjuda dig.

Rörarbeten – Rörmokare skärgården

Som VVS-arbetare är vi experter på allt som har med rör att göra och vi utför de flesta arbeten inom detta område. Vattenledningar åldras, vilket medför risker för vattenläckor och kan därför behöva bytas ut efter ett antal år. Detta gäller för alla typer av rör och fastigheter, oavsett om det är rör i en källare eller hela stammar som behöver bytas. Se därför till att förebygga onödiga vattenläckor genom att kontakta oss om du misstänker att dina rör börjar bli gamla.

Värmepumpar

Vi på Jarla Skärgårdsservice är specialister på värmepumpar och dess installation. Värmepumpar har blivit ett vanligt alternativ till el och andra uppvärmningskällor, mycket tack vare att de är kostnadseffektiva. Trots att det kan kännas som en stor investering att sätta in en värmepump kommer den med all säkerhet ha en positiv inverkan på driftskostnaden. Det är därför en långsiktig investering. Med mångårig erfarenhet av värmepumpar erbjuder vi skräddarsydda lösningar, nyinstallation och vägledning när du är i behov av en ny värmekälla till ditt hus.

Underhåll och service

Ibland går värmekällor sönder och då kan det bli aktuellt med service. Vi utför både underhåll och enklare service för såväl värmepumpar, vattenpumpar och varmvattenberedare. För att dina tekniska lösningar ska fungera krävs underhåll med jämna mellanrum. Hur detta görs på bästa sätt är något vi också kan informera om vid nyinstallation eller reparation. Du är välkommen att kontakta oss på Jarla skärgårdsservice om du är i behov av underhåll eller service av din värmekälla i hemmet.

Renovering och helhetsentreprenad

För dig som ska renovera kök eller badrum kan vi erbjuda en helhetsentreprenad för detta. Fördelen för dig är att du slipper söka upp olika byggfirmor och ha kontakt med underentreprenörer för att din renovering ska gå i lås. Istället tar vi hand om den kontakten då vi samarbetar med ett antal proffsiga underentreprenörer inom bygg och interiör. Arbetet utförs mot offert, vilket ofta föregås av ett besök på plats innan pris och omfattning kan uppskattas. Välkommen att ringa oss på Jarla Skärgårdsservice så hjälper vi dig med renoveringen!

Jarla Skärgårdsservice har egen båt och kan snabbt vara på plats runt om i Stockholms skärgård. Vi har lång erfarenhet av rörarbeten, vvs-installationer och värmepumpar.