Rörmokare Vaxholm

Är du behov av en rörmokare i Vaxholm? Vi ser till att du får den service som du behöver ute i skärgården. Med lång erfarenhet av rörmokeri kan vi snabbt uppskatta vad som behöver göras och åtgärda problemen i ditt hem. Som rörmokare Vaxholm har vi också nära till skärgården och kan snabbt komma ut till dig för att lösa även de mest akuta problemen. Kontakta oss för en offert så ger vi dig snabbt svar om vad vi kan stå till tjänst med.

Rörmokare Vaxholm

08-410 300 44

Vi svarar gärna på era frågor och funderingar gällande VVS och rörmokeriarbeten i skärgården.

KONTAKTA OSS

Har du problem med rören?

Alla hus – gamla som nya – har många rör som ständigt behöver underhållas. Oftast fungerar allt som det ska men det händer att rören krånglar. Vi vet hur jobbigt det är att leva med trasiga rör som kan påverka såväl vattentillförsel som avloppsrensning i huset. Därför är vi som rörmokare i Vaxholm snabba och kompetenta när det gäller reparationer. Vi kommer ut till ditt hus i skärgården och ser till att allt fungerar igen för att minimera skadan – både kortsiktigt och långsiktigt.

Anlita oss för olika rörarbeten i Stockholms skärgård

Stockholms skärgård är en vacker plats där många människor har sin boplats, permanent eller tillfälligt. Samtidigt gör de stora avståndet över vatten att tillgängligheten som storstaden erbjuder är svårare att uppnå. Akuta vattenläckor eller rörskador måste omedelbart repareras för att inte åsamka långvarig skada på huset. Därför erbjuder vi möjligheten att snabbt komma ut till dig med egen båt. På så vis slipper vi vänta på färjeturer och kan nå ditt hus – oavsett var i skärgården du befinner dig. Det kan vara guld värt i långa loppet.

Rörarbeten i Vaxholm & skärgården

Vi sätter stolthet i att hjälpa våra kunder genom hela processen. Normalt inleds den med ett angeläget problem som snabbt behöver åtgärdas – ett trasigt rör eller annan utrustning. Vi finns snabbt på plats med rätt verktyg och kompetens och reparerar skadan omedelbart. I vissa fall kan det krävas mer utförliga ingrepp eller byten. Då guidar vi gärna mellan olika lösningar och tipsar om vad som passar bäst för just dig. Slutligen finns vi alltid till hands för uppföljning för att säkerställa att du har varit nöjd med vår insats.

Värmepumpar och varmvattenberedare

Värmepumpar och varmvattenberedare är vanlig utrustning i moderna hus. De har blivit en bekvämlighet som vi tar för givet – och därför märks det desto mer när de inte längre fungerar. Vi har gedigen erfarenhet av att laga värmepumpar och varmvattenberedare och kan direkt bedöma vad som behöver göras. Oavsett om det gäller nyinstallation, byte eller reparation har vi kunskap om läget och kan ge dig vägledning. Med vår erfarenhet har vi dessutom arbetat med de flesta modeller och märken på marknaden och kan därför ge dig skräddarsydd hjälp.

Offert och kontakt

Vi erbjuder gärna våra tjänster till dig som är i behov av en rörmokare i Vaxholm. Du kan enkelt kontakta oss och ge en bild av vad du behöver hjälp med så kan vi ge dig en offert på arbetet. Ju mer information du kan ge oss kring ditt ärende, desto bättre kan vi uppskatta vilken typ av arbete som krävs. Om du vill nå oss kan du enkelt kontakta oss via e-post eller telefon – vi har öppet vanlig kontorstid och svarar gärna på din förfrågan.

Jarla Skärgårdsservice har egen båt och kan snabbt vara på plats runt om i Stockholms skärgård. Vi har lång erfarenhet av rörarbeten, vvs-installationer och värmepumpar.